Welkom bij Kruiderij 'De 3 Berken'

Kruiderij de 3 Berken verzorgt lezingen, workshops ,cursussen en kinderfeestjes. Het thema is kruidengebruik, of inmaken. Dit kan in grote en kleine groepen. Lessen voor scholen en volksuniversiteiten. In overleg kan er samen een programma worden samengestelt.
De workshops en cursussen worden op locatie gegeven.

Wie ben ik:
Mijn naam is Charlotte Koerni-Lagendijk.
Ik ben autodidact op het gebied van kruidenkennis en inmaken. Ik heb van jongs af aan al interesse in bloemen en planten en ben ook al vroeg begonnen om me te verdiepen in het gebruik van kruiden. Ik hou erg van lekker eten en van pure smaken. Ik maak veel zelf, zoals jam, sap, chutney, zoetzuur, brood, koek, etc.
Dit was ook de drijfveer om Kruiderij “de 3 Berken“ op te zetten.
Vanaf 2007 ben ik hier actief mee bezig. Door middel van lezingen, aangevuld met een eventuele powerpoint presentatie, workshops en lessen op diverse volksuniversiteiten.

 

Kruiderij 'De 3 Berken'. Bij het verstrekken van de volgende informatie beroepen wij ons op het ook ons toekomende recht op vrijheid van meningsuiting, zoals dat ondermeer wordt gewaarborgd in artikel 10 lid 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden.